Over mij

Bijna tien jaar geleden sluimerde er bij mij een verlangen om meer uit het leven te halen, maar nu voor mezelf. Alleen ik had geen idee wat!
De afgelopen jaren had ik met liefde voor ons gezin gezorgd, ik had dat ook niet anders gewild.
Mijn werk als fysiotherapeute bracht mij destijds niet meer de voldoening als voorheen, ik ben ermee gestopt en ben full time voor ons gezin gaan zorgen.
Wat mij in mijn werk als fysiotherapeute enorm interesseerde waren de verhalen die mensen mij vertelden; hun familiegeschiedenis, hun eigenschappen en hun drijfveren. De rode draad hierin te ontdekken boeide mij enorm.
De psychologische kant trok mij steeds meer.
Zo kwam ik, tijdens mijn zoektocht, in aanraking met een psychoanalytische opleiding die mij precies die kennis bood waarnaar ik zo verlangde.
Ik ontdekte heel veel over mijzelf en de dieperliggende oorzaak van mijn levensvragen. Door de inzichten te doorleven en doorvoelen, heb ik meer vanuit mezelf mijn leven vorm kunnen geven. Hierdoor heb ik voor mezelf een “rijker” leven kunnen creëren. Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk en begeleid ik mensen in hun persoonlijk ontwikkelingsproces.
Mijn vakgebied blijft mij boeien, ik blijf leren en er blijven uitdagingen komen! Ik ervaar dit als de toef slagroom op mijn leven!

Typisch Annette

Allereerst ben ik gek op mijn allerliefste, aller drukste en meest behulpzame partner Pieter en onze drie, inmiddels volwassen, kinderen.
Ik heb liever een paar goede vrienden dan veel oppervlakkige contacten.
Ben best een tikkeltje eigenwijs.
Ik oog rustig maar in mijn hoofd is er veel in beweging.
Ik kom tot rust als ik boetseer en fysiek bezig ben; sporten, tuinieren en…ja…zelfs bij het huishouden

Ik sta met beide benen op de grond.
Ik houd ervan om een sfeer te creëren, waarbij mensen zich prettig en welkom voelen. Ik houd van koken en om te eten met familie en vrienden. Zo maken we mooie herinneringen. Net als tijdens de reizen die Pieter en ik graag samen en met onze kinderen maken.

Ik houd ervan om me te verdiepen en te studeren en het heerlijke is dat dit nooit ophoudt te bestaan.

Annette als coach

Ik ben oprecht en integer.
Ik kan goed luisteren.
Mijn begeleiding is persoonlijk en sluit altijd aan op jouw vragen en knelpunten. Mijn aanpak kenmerkt zich door betrokkenheid, diepgang en met een gezonde dosis humor.
Wellicht open deuren voor de kwaliteiten als coach, maar ze staan bij mij hoog in het vaandel.
Wat mij blijft boeien zijn de diepste drijfveren van mijn cliënten en hun, niet- onderkende, innerlijke kracht tot persoonlijke groei. Hierin ligt dan ook mijn uitgangspunt en vertrouwen.
Mijn visie op onze persoonlijke ontwikkeling is dat je je kansen in het leven moet pakken. Just do it!
Zet een eerste stap; de wereld houdt niet op te bestaan, jij houdt niet op te bestaan. Je ervaringen maken dat je groeit als mens.
Ik ben het levende voorbeeld en bewijs.

Vragen?

Heb je vragen of denk je dat ik de juiste coach voor jou kan zijn, neem dan gerust contact op met mij.
Ik reageer altijd binnen 48 uur.

Neem contact met me op
^